Kladdkaka med citron och vit choklad

Ingen påsk utan en god tårta.
Den här är mycket smidig att göra eftersom man blandar allt i en kastrull.
Detta behövs:
- 100 gram smör
- 100 gram vit choklad av god kvalitet
- 2 dl strösocker
- 2 tsk vaniljsocker
- 2 ägg
- rivet skal av 1 citron
- 1 msk citronsaft
- 2½ dl vetemjöl
- smör & kokosflingor (till att smörja formen)
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smörj en springform med löstagbar kant 24 cm i diameter.
- Täck med kokos.
- Smält smöret i en kastrull.
- Ta från värmen och låt stå och svalna i några minuter.
- Hacka chokladen i bitar och lägg ner i smöret och låt allt stå i två, tre minuter.
- Rör sedan tills chokladen är helt smält.
- Blanda i socker, vaniljsocker samt äggen, som du knäcker i ett i taget.
- Fortsätt med citronskal och citronsaft samt mjölet.
- Rör snabbt ihop till en smet som du brer ut i formen.
- Grädda kakan mitt i ugnen 10-13 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den.
- Låt gärna kakan stå i kylskåp så den är helt kall vid servering.
- Garnera kakan med lite florsocker.
- Servera med lättvispad grädde eller vaniljglass.