Tacochips med tomatsalsa och ost

 
Ofta får man en skvätt tomatsalsa över när man haft taco till middag.
Och några tacochips.
Och kanske blev det även lite riven ost över.
Då kan man göra jättegoda tilltugg dagen efter på dessa rester.
Eller så serverar man tacotilltuggen till fördrink.
 
 
Detta behövs:
  • Tacochips
  • Tomatsalsa
  • Riven ost
 
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
  3. Lägg ut chips på plåten. De ska inte ligga emot varandra.
  4. Lägg en klick tomatsalsa på varje chips.
  5. Toppa med lite riven ost på varje chips.
  6. Pyts in i ugnen. Mitt i ugnen ska plåten vara och låt dem stå i ugnen tills osten smält och fått fin färg.
  7. Funkar att servera dem både ljumma och kalla.
 
 
 

Kommentera här: