Torskrygg med bacon och gräslök

Fisken blir klar i ugnen medan potatisen kokar.
Detta behövs till 4 portioner:
- 4 bitar torskrygg
- 2 krm svartpeppar
- 1 tsk salt
- 1 paket bacon
- 1-2 schalottenlökar, finhackade
- 2 dl vispgrädde
- 1 dl riven ost
- 1 msk fransk senap
- 2 dl crème fraiche
- 1 dl gräslök
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Salta och peppra torsken och lägg i ugnsfast form.
- Finhacka lök och strimla bacon.
- Förstek bacon och lök i en stekpanna.
(Vi brukar börja med baconen och när de är nästan klara lägg även löken i pannan). - Blanda samman grädde, crème fraiche, riven ost, senap, gräslök, bacon och lök.
- Häll blandningen över fisken.
- Grädda mitt i ugnen i 20 minuter.
- Servera med pressad potatis eller potatismos.
skriven
Oooh, låter mycket gott tycker jag. Helt i min smak! :)