Teriyakilaxwrap med spenat och böngroddar

Snabblagat och otroligt gott!
Receptet kommer från Jenny Walldén.
Ingredienser:
- 200 g lax
- rapsolja, neutral, till stekning
- 0,5 dl teriyakisås
- 5 cm gurka
- 2 salladslökar
- 1 30 g babyspenat
- 1 dl böngroddar
- 2 vetetortillabröd
- 2 msk majonnäs
- sriracha (eller annan het chilisås)
- 1 msk rostade svarta sesamfrön
Gör så här:
- Skär laxen i stora tärningar och stek på medelvärme i 2–3 minuter i olja. Häll över teriyakisås och vänd runt i stekpannan. Dra av från värmen.
- Skiva gurkan och salladslöken tunt.
- Lägg spenat och böngroddar i bröden, toppa med teriyakilaxen, några skivor gurka, salladslök, en klick majonnäs och lite sriracha. Strössla sesamfrön över och vik ihop till en wrap. Njut.