Pasta med lövbiff och svamp i krämig gräddsås
4 portioner
Ingredienser:
- 400 g pasta
- 500 g lövbiff
- 1 st vitlöksklyfta
- 10 st champinjoner
- 2 msk smör
- 2 msk vetemjöl
- 2,5 dl buljong
- 1 dl grädde
- 2 tsk soya
- 1,5 msk dijonsenap
- 0,5 tsk dragon
- salt och peppar
Gör så här:
- Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
- Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut.
- Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.
- Koka under tiden pastan.
- Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på. Servera gärna med en grönsallad.