Pasta med lövbiff och svamp i krämig gräddsås

 
4 portioner
Ingredienser:
  • 400 g pasta
  • 500 g lövbiff
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 10 st champinjoner
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2,5 dl buljong
  • 1 dl grädde
  • 2 tsk soya
  • 1,5 msk dijonsenap
  • 0,5 tsk dragon
  • salt och peppar 
Gör så här:
  1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
  2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut.
  3. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  4. Koka under tiden pastan.
  5. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på. Servera gärna med en grönsallad.
 

Kommentera här: