Viltskav över öppen eld

 
Varje sommar brukar vi (Lovisa och Basse) sova över i vindskyddet uppe hos vår farbror. 
I år bestämde vi oss för att servera viltskav i pitabröd. 
Givetvis går det bra att lägga till olika grönsaker och tillbehör till receptet!
Vi tillagade allting över öppen eld i en stor panna. 
 
Ingredienser:
  • Fryst viltskav (vi använde ren)
  • Chorizo
  • Ostronskivling, riven
  • Gul hackad lök
  • Riven västerbottenost
  • Ruccola
  • Gräddfil
  • Rårörda lingon
  • Pita-, liba- eller tortillabröd
  • Rapsolja att steka i
Gör så här:
  1. Stek ostronskivlingen.
  2. Tillsätt köttet och chorizon.
  3. Tillsätt den gula löken och låt steka med tills mjuk. 
  4. Tillsätt ruccolan till röran.
  5. Låt alla fylla sina egna bröd med önskade tillbehör. 

Kommentera här: