Viltskav över öppen eld
Varje sommar brukar vi (Lovisa och Basse) sova över i vindskyddet uppe hos vår farbror.
I år bestämde vi oss för att servera viltskav i pitabröd.
Givetvis går det bra att lägga till olika grönsaker och tillbehör till receptet!
Vi tillagade allting över öppen eld i en stor panna.
Ingredienser:
- Fryst viltskav (vi använde ren)
- Chorizo
- Ostronskivling, riven
- Gul hackad lök
- Riven västerbottenost
- Ruccola
- Gräddfil
- Rårörda lingon
- Pita-, liba- eller tortillabröd
- Rapsolja att steka i
Gör så här:
- Stek ostronskivlingen.
- Tillsätt köttet och chorizon.
- Tillsätt den gula löken och låt steka med tills mjuk.
- Tillsätt ruccolan till röran.
- Låt alla fylla sina egna bröd med önskade tillbehör.